- KNIŽNÍ NOVINKY
- KNIHY JINÝCH NAKLADATELSTVÍ
- KNIHY MATICE CYRILOMETODĚJSKÉ
- Učení církve a teologie
- Víra, filozofie a náboženství
- Duchovní život
- Mariánská úcta
- Církevní právo
- Liturgie a homiletika
- Biblistika
- Dějiny
- Mezilidské vztahy, psychologie
- Skripta
- Výchova a katechetika
- Svědectví a životopisy
- Knihy pro děti a mládež
- Beletrie
- Církevní hudba
- Odborná literatura
- Ostatní tituly
- Upomínky a křestní listy
- Texty na CD a e-knihy
- Slevněné tituly z MCM
- Doprodané tituly MCM
- Kalendáře
- Upomínky ke svátostem
- Obrázky
- LITERATURA PRO KNĚZE
- Učebnice náboženství
- Katechetické pomůcky
- Kněžské košile
- Hostie
- Konvičky
- Mešní víno
- Křestní roušky a křestní svíce
- Kostelní svíce
- Bohoslužebné prádlo
- Alby, cingula
- Ramínka na ornáty – dřevěná
- Kadidlo a uhlíky
- Lampový olej a olejové svíce
- Klášterní a další produkty
- Texty na CD, e-knihy a Fonotéka
- Trika s potiskem
- Ornáty, pluviály, štoly, paly, vela ve všech liturgických barvách
- Kříže, ikony, obrazy, sochy svatých, kropenky, pohlednice a přání
- Kalichy, obětní misky, ciboria, burzy a jiné liturgické nádoby
- Ministrantské oblečení na postavy výšky 135 až 190 cm
.: košík :.
.: doporučujeme :.
e-shop
[nalezeno celkem 5 záznamů v sekci]
Trapisté - Opatství Nový Dvůr
Složení: ocet*, hořčičné semínko*, med*, voda, hroznová šťáva*, sůl, koření*. Bez konzervantu. Složení: ocet*, hořčičné semínko*, med*, voda, hroznová šťáva*, sůl, koření*. Bez konzervantu. *Suroviny pocházející z ekologického zemědělství. CZ-BIO-002. Průměrný obsah živin ve 100 g: Energetická hodnota: 597 kJ / 143 kcal. Tuky: 6 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8 g. Sacharidy: 15 g, z toho cukry: 12 g. Bílkoviny: 5 g. Sůl: 4,9 g. Doporučujeme podávat k: červenému masu (hovězímu, jehněčímu), podávanému za studena i za tepla, bílému masu (telecímu, vepřovému), podávanému za studena i za tepla, drůbeži (kuřeti, krůtě, králíkovi, huse), podávané za studena i za tepla, rybám grilovaným, pečeným v troubě, v alobalu, podávaným za studena i za tepla, studeným uzeninám, šunce, k teplým párkům, klobásům, atd. vnitřnostem (játrům, ledvinkám), k přípravě octových omáček, ke studeným i teplým omáčkám. Základem hroznové šťávy je přírodní, tzv. hroznový cukr, který je též obsažen v medu. Hroznový cukr postupně uvolňuje energii, čím umožní její využití po delší dobu a tím dlouhodobější udržení pozornosti, zvýšení fyzické a psychické aktivity a zamezí přeměně nadbytečné energie na tělesný tuk. Typickou vůni a chuť propůjčují hroznové šťávě jemné přírodní organické kyseliny, především kyselina vinná, která má harmonizační účinky na zdraví člověka. Dalšími z látek, které výrazně prospívají svalům, snižují únavu a zvyšují pozornost, jsou aminokyseliny. Nejen při obraně lidského organismu proti stresu, únavě, ale především škodlivým vlivům ze životního prostředí, pomáhají antioxidační sloučeniny, které jsou též obsaženy v hroznové šťávě. Složení: ocet*, hořčičné semínko*, med*, voda, hroznová šťáva*, sůl, koření*. Bez konzervantu. *Suroviny pocházející z ekologického zemědělství. CZ-BIO-002. Průměrný obsah živin ve 100 g: Energetická hodnota: 597 kJ / 143 kcal. Tuky: 6 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8 g. Sacharidy: 15 g, z toho cukry: 12 g. Bílkoviny: 5 g. Sůl: 4,9 g. Doporučujeme podávat k: červenému masu (hovězímu, jehněčímu), podávanému za studena i za tepla, bílému masu (telecímu, vepřovému), podávanému za studena i za tepla, drůbeži (kuřeti, krůtě, králíkovi, huse), podávané za studena i za tepla, rybám grilovaným, pečeným v troubě, v alobalu, podávaným za studena i za tepla, studeným uzeninám, šunce, k teplým párkům, klobásům, atd. vnitřnostem (játrům, ledvinkám), k přípravě octových omáček, ke studeným i teplým omáčkám. Základem hroznové šťávy je přírodní, tzv. hroznový cukr, který je též obsažen v medu. Hroznový cukr postupně uvolňuje energii, čím umožní její využití po delší dobu a tím dlouhodobější udržení pozornosti, zvýšení fyzické a psychické aktivity a zamezí přeměně nadbytečné energie na tělesný tuk. Typickou vůni a chuť propůjčují hroznové šťávě jemné přírodní organické kyseliny, především kyselina vinná, která má harmonizační účinky na zdraví člověka. Dalšími z látek, které výrazně prospívají svalům, snižují únavu a zvyšují pozornost, jsou aminokyseliny. Nejen při obraně lidského organismu proti stresu, únavě, ale především škodlivým vlivům ze životního prostředí, pomáhají antioxidační sloučeniny, které jsou též obsaženy v hroznové šťávě. | Složení: ocet*, voda, hořčičné semínko*, třtinový cukr*, sůl, koření*. Bez konzervantu. Složení: ocet*, voda, hořčičné semínko*, třtinový cukr*, sůl, koření*. Bez konzervantu. *Suroviny pocházející z ekologického zemědělství. CZ-BIO-002. Průměrný obsah živin ve 100 g: Energetická hodnota: 611 kJ / 146 kcal. Tuky: 5,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g. Sacharidy: 18 g, z toho cukry: 16 g. Bílkoviny: 4,7 g. Sůl: 5,3 g. Doporučujeme podávat k: červenému masu (hovězímu, jehněčímu), podávanému za studena i za tepla, bílému masu (telecímu, vepřovému), podávanému za studena i za tepla, drůbeži (kuřeti, krůtě, králíkovi, huse), podávané za studena i za tepla, rybám grilovaným, pečeným v troubě, v alobalu, podávaným za studena i za tepla, studeným uzeninám, šunce, k teplým párkům, klobásům, atd. vnitřnostem (játrům, ledvinkám), k přípravě octových omáček, ke studeným i teplým omáčkám. Tajemství přírodního třtinového cukru spočívá ve vyšším obsahu zbytkové melasy. Třtinový cukr je přírodní, chemicky nezpracovávaný, takže na rozdíl od bílého cukru neztrácí vitamíny a minerály, enzymy, stopové látky, vlákninu a neobsahuje žádné zbytkové chemické látky. Složení: ocet*, voda, hořčičné semínko*, třtinový cukr*, sůl, koření*. Bez konzervantu. *Suroviny pocházející z ekologického zemědělství. CZ-BIO-002. Průměrný obsah živin ve 100 g: Energetická hodnota: 611 kJ / 146 kcal. Tuky: 5,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g. Sacharidy: 18 g, z toho cukry: 16 g. Bílkoviny: 4,7 g. Sůl: 5,3 g. Doporučujeme podávat k: červenému masu (hovězímu, jehněčímu), podávanému za studena i za tepla, bílému masu (telecímu, vepřovému), podávanému za studena i za tepla, drůbeži (kuřeti, krůtě, králíkovi, huse), podávané za studena i za tepla, rybám grilovaným, pečeným v troubě, v alobalu, podávaným za studena i za tepla, studeným uzeninám, šunce, k teplým párkům, klobásům, atd. vnitřnostem (játrům, ledvinkám), k přípravě octových omáček, ke studeným i teplým omáčkám. Tajemství přírodního třtinového cukru spočívá ve vyšším obsahu zbytkové melasy. Třtinový cukr je přírodní, chemicky nezpracovávaný, takže na rozdíl od bílého cukru neztrácí vitamíny a minerály, enzymy, stopové látky, vlákninu a neobsahuje žádné zbytkové chemické látky. |
Složení: ocet*, hořčičné semínko*, voda, med*, sůl, moravské víno bílé*, koření*. Bez konzervantu. Složení: ocet*, hořčičné semínko*, voda, med*, sůl, moravské víno bílé*, koření*. Bez konzervantu. *Suroviny pocházející z ekologického zemědělství. CZ-BIO-002. Průměrný obsah živin ve 100 g: Energetická hodnota: 626 kJ / 150 kcal. Tuky 9 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8 g. Sacharidy: 5,7 g, z toho cukry: 6,9 g. Bílkoviny: 6,7 g. Sůl: 4,7 g. Doporučujeme podávat k: červenému masu (hovězímu, jehněčímu), podávanému za studena i za tepla, bílému masu (telecímu, vepřovému), podávanému za studena i za tepla, drůbeži (kuřeti, krůtě, králíkovi, huse), podávané za studena i za tepla, rybám grilovaným, pečeným v troubě, v alobalu, podávaným za studena i za tepla, studeným uzeninám, šunce, k teplým párkům, klobásům, atd. vnitřnostem (játrům, ledvinkám), k přípravě octových omáček, ke studeným i teplým omáčkám. Med má znatelné pozitivní efekty při dlouhodobém užívání. Med totiž obsahuje nejen mnoho uhličitanů, ale také nezřídka polyfenoly, které mohou působit jako antioxidanty. Antioxidanty, jako výživný prvek působí příznivě, zabraňují působení negativních důsledků stresu v organismu. Mimoto, med je zodpovědný také za zvyšování populace probiotických bakterií ve střevech, což má za následek zvýšení obranyschopnosti organismu, zlepšení trávení a snížení cholesterolu. Složení: ocet*, hořčičné semínko*, voda, med*, sůl, moravské víno bílé*, koření*. Bez konzervantu. *Suroviny pocházející z ekologického zemědělství. CZ-BIO-002. Průměrný obsah živin ve 100 g: Energetická hodnota: 626 kJ / 150 kcal. Tuky 9 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8 g. Sacharidy: 5,7 g, z toho cukry: 6,9 g. Bílkoviny: 6,7 g. Sůl: 4,7 g. Doporučujeme podávat k: červenému masu (hovězímu, jehněčímu), podávanému za studena i za tepla, bílému masu (telecímu, vepřovému), podávanému za studena i za tepla, drůbeži (kuřeti, krůtě, králíkovi, huse), podávané za studena i za tepla, rybám grilovaným, pečeným v troubě, v alobalu, podávaným za studena i za tepla, studeným uzeninám, šunce, k teplým párkům, klobásům, atd. vnitřnostem (játrům, ledvinkám), k přípravě octových omáček, ke studeným i teplým omáčkám. Med má znatelné pozitivní efekty při dlouhodobém užívání. Med totiž obsahuje nejen mnoho uhličitanů, ale také nezřídka polyfenoly, které mohou působit jako antioxidanty. Antioxidanty, jako výživný prvek působí příznivě, zabraňují působení negativních důsledků stresu v organismu. Mimoto, med je zodpovědný také za zvyšování populace probiotických bakterií ve střevech, což má za následek zvýšení obranyschopnosti organismu, zlepšení trávení a snížení cholesterolu. | Složení: hořčičné semínko, ocet, voda, moravské víno bílé, med, sůl, koření. Bez konzervantu. Složení: hořčičné semínko, ocet, voda, moravské víno bílé, med, sůl, koření. Bez konzervantu. Průměrný obsah živin ve 100 g: Energetická hodnota: 711 kJ / 171 kcal. Sacharidy: 9,2 g, z toho cukry: 8,8 g. Tuky 10,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,74 g. Bílkoviny: 7,3 g. Sůl: 5,1 g. Doporučujeme podávat k: červenému masu (hovězímu, jehněčímu), podávanému za studena i za tepla, bílému masu (telecímu, vepřovému), podávanému za studena i za tepla, drůbeži (kuřeti, krůtě, králíkovi, huse), podávané za studena i za tepla, rybám grilovaným, pečeným v troubě, v alobalu, podávaným za studena i za tepla, studeným uzeninám, šunce, k teplým párkům, klobásům, atd. vnitřnostem (játrům, ledvinkám), k přípravě octových omáček, ke studeným i teplým omáčkám. Nic se nevyrovná chuti, kterou černé hořčičné semínko dodává potravě a tomu jak usnadňuje trávení. Hořčičné semínko způsobuje prokrvení zažívacího traktu, tím urychluje trávení a látkovou výměnu. Celá hořčičná semena voní jen velmi málo - teprve po rozdrcení či semletí a promíchání s vodou či navlhčení se uvolní jejich ostré aroma a řízná chuť. Voda totiž aktivuje enzym obsažený v hořčičných semenech. Tento enzym pak reaguje s ostatními obsaženými látkami a výsledkem je éterický olej s charakteristickou chutí a vůní. Složení: hořčičné semínko, ocet, voda, moravské víno bílé, med, sůl, koření. Bez konzervantu. Průměrný obsah živin ve 100 g: Energetická hodnota: 711 kJ / 171 kcal. Sacharidy: 9,2 g, z toho cukry: 8,8 g. Tuky 10,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,74 g. Bílkoviny: 7,3 g. Sůl: 5,1 g. Doporučujeme podávat k: červenému masu (hovězímu, jehněčímu), podávanému za studena i za tepla, bílému masu (telecímu, vepřovému), podávanému za studena i za tepla, drůbeži (kuřeti, krůtě, králíkovi, huse), podávané za studena i za tepla, rybám grilovaným, pečeným v troubě, v alobalu, podávaným za studena i za tepla, studeným uzeninám, šunce, k teplým párkům, klobásům, atd. vnitřnostem (játrům, ledvinkám), k přípravě octových omáček, ke studeným i teplým omáčkám. Nic se nevyrovná chuti, kterou černé hořčičné semínko dodává potravě a tomu jak usnadňuje trávení. Hořčičné semínko způsobuje prokrvení zažívacího traktu, tím urychluje trávení a látkovou výměnu. Celá hořčičná semena voní jen velmi málo - teprve po rozdrcení či semletí a promíchání s vodou či navlhčení se uvolní jejich ostré aroma a řízná chuť. Voda totiž aktivuje enzym obsažený v hořčičných semenech. Tento enzym pak reaguje s ostatními obsaženými látkami a výsledkem je éterický olej s charakteristickou chutí a vůní. |
Složení: hořčice, ocet, slunečnicový olej, voda, moravské víno bílé, sůl, třtinový cukr, koření, zahušťovadla: xanthan a guma guar. Bez konzervantu. Složení: hořčice, ocet, slunečnicový olej, voda, moravské víno bílé, sůl, třtinový cukr, koření, zahušťovadla: xanthan a guma guar. Bez konzervantu. Průměrný obsah živin ve 100 g: Energetická hodnota: 1330 kJ / 318 kcal. Tuky: 29 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 2,8 g. Sacharidy: 4,8 g, z toho cukry: 3,8 g. Bílkoviny: 7,4 g. Sůl: 4,1 g. Doporučujeme podávat k: bílému masu (telecímu, vepřovému), podávanému za studena i za tepla, drůbeži (kuřeti, krůtě, králíkovi, huse), podávané za studena i za tepla, rybám grilovaným, pečeným v troubě, v alobalu, podávaným za studena i za tepla, studeným uzeninám, šunce, k teplým párkům, klobásům, atd. vnitřnostem (játrům, ledvinkám), k přípravě octových omáček, ke studeným i teplým omáčkám. V řadě silných hořčic se naše Trapistická odlišuje svou výraznou a jemně kořeněnou chutí. Originalita jejího složení ji dovolí dlouhodobě zachování její pikantnosti. Koření, které obohacuje její nevšední aroma, ji dodává také přirozenou zlatavou barvu. Budete příjemně překvapeni její hladkou a jemnou strukturou. Složení: hořčice, ocet, slunečnicový olej, voda, moravské víno bílé, sůl, třtinový cukr, koření, zahušťovadla: xanthan a guma guar. Bez konzervantu. Průměrný obsah živin ve 100 g: Energetická hodnota: 1330 kJ / 318 kcal. Tuky: 29 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 2,8 g. Sacharidy: 4,8 g, z toho cukry: 3,8 g. Bílkoviny: 7,4 g. Sůl: 4,1 g. Doporučujeme podávat k: bílému masu (telecímu, vepřovému), podávanému za studena i za tepla, drůbeži (kuřeti, krůtě, králíkovi, huse), podávané za studena i za tepla, rybám grilovaným, pečeným v troubě, v alobalu, podávaným za studena i za tepla, studeným uzeninám, šunce, k teplým párkům, klobásům, atd. vnitřnostem (játrům, ledvinkám), k přípravě octových omáček, ke studeným i teplým omáčkám. V řadě silných hořčic se naše Trapistická odlišuje svou výraznou a jemně kořeněnou chutí. Originalita jejího složení ji dovolí dlouhodobě zachování její pikantnosti. Koření, které obohacuje její nevšední aroma, ji dodává také přirozenou zlatavou barvu. Budete příjemně překvapeni její hladkou a jemnou strukturou. |
Trapisté - Opatství Nový Dvůr
[nalezeno celkem 5 záznamů v sekci]